Få overblik over de seneste nyheder
fra Carsten Holm A/S
 

Nyheder
-fra vores verden... 

 

Produktionsudvidelse

Fra fire til seks avancerede CNC-maskiner

I de seneste måneder har Carsten Holm A/S investeret i to nye CNC-maskiner – SML 500e og SML 850e – der udvider den eksisterende produktionskapacitet med 50 %. Foruden den ekstra kapacitet kan vi også producere større serier med en højere kompleksitet, hvilket giver helt nye muligheder for blandt andet vores OEM- og service-kunder. 
 

Større diameter – op til 850 mm

På den største af CNC-maskinerne – SML 850e, der er den fjerde af sin type i verden – er det muligt at producere tætninger med en udvendig diameter på helt op til 850 mm/33,5”. Det betyder, at vi nu kan hjælpe dig hurtigere, også i forbindelse med større tætningsløsninger. Vores egenproduktion kan fremover løse følgende tætningsopgaver:
  • Udvikling af prototyper
  • Fremstilling af mere komplekse tætningsløsninger 
  • Produktion af alt fra enkeltstyk til store serier
  • Levering af tætninger med udvendig diameter helt op til 850 mm

Fuld sporbarhed 

Vi har også vores eget målerum, så vi kan tilbyde al nødvendig dokumentation, der kræves i de forskellige brancher. Uanset hvilken industri eller segment, så tilbyder vi den dokumentation og sporbarhed, som processer og applikationer kræver. Det giver kunderne sikkerhed for, at alle tætningsløsninger fra Carsten Holm A/S er fremstillet i overensstemmelse med gældende nationale og internationale standarder.  

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du en specifik tætningsudfordring, der kræver lidt ekstra i form af enten kompleksitet eller størrelse, eller måske begge dele? Så læs mere under fanen Produktion, eller kontakt os på telefon 62 62 52 55, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.