Få overblik over de seneste nyheder
fra Carsten Holm A/S
 

Nyheder
-fra vores verden... 

 

Større udvalg af O-ringe

Vores udvalg af O-ringe vokser og vokser, og i dag tæller det over 33.000 forskellige dimensioner. I de seneste år er det steget med 2.535 varianter. 


O-ringe i både standard- og specialudgaver

I perioden fra 2017 til 2020 er antallet af O-ringe steget med intet mindre end 2.535 nye varianter. De 2.535 nye varianter er en betydelig udvidelse af både standard- og specialsortimentet af O-ringe. Hvis en kunde har brug for O-ringe, der ikke findes som standard- eller lagervarer, fremstilles de efter mål i produktionen i Ringe på Fyn. På den måde sikrer vi den hurtige leveringstid, som vores kunder sætter stor pris på.

Udvidelsen er sket gradvist for at imødekomme efterspørgslen på flere dimensioner, og det har medført, at vi i dag har O-ringe i over 33.000 forskellige dimensioner.


Mange typer materialer

Vi forhandler og fremstiller både standard og special O-ringe i mange forskellige dimensioner, materialer og farver, hvilket gør det muligt at matche O-ringen til den enkelte opgave. Vores materialeleverandører er nøje udvalgt, så vi er sikre på, at vi altid får den rigtige, høje kvalitet. Vi leverer blandt andet O-ringe som er fødevareegnet i viton, silikone-, nitril og Ethylen-Propylen -gummi. Denne type O-ring anvendes typisk i medicinal- og fødevareindustrien, hvor FDA og EC1935/2004 godkendelser er et krav. Vi producerer og leverer også O-ringe i specialgummi, der er udviklet til at kunne klare mere ekstreme temperaturer.
 

Behov for hjælp?

Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, og få hjælp med det samme.