Få overblik over de seneste nyheder
fra Carsten Holm A/S
 

Nyheder
-fra vores verden... 

 

Udvider sortimentet med vibrationsdæmpere

 

Vi har i mange år været kendt for vores brede sortiment af tætninger og pakninger, men nu har vi udvidet sortimentet med et nyt produktområde – nemlig vibrationsdæmpere. 

 

”Udvidelsen af vores sortiment sker som en naturlig reaktion på, at vi de seneste år har oplevet en stigende efterspørgsel på vibrationsdæmpere. Vi har tidligere skaffet dem hjem på forespørgsel fra kunder, så leveringstiden har været lidt længere end normalt, men det er slut nu”, fortæller Michael Jacques Lauritsen, salgschef i Carsten Holm A/S.

Dag-til-dag-levering

Vi har nu taget vibrationsdæmpere ind i standardsortimentet og har valgt at have en lang række typer og størrelser på lager. Det betyder, at vi nu tilbyder vibrationsdæmpere med samme dag-til-dag-levering som på vores øvrige produkter.

”Vibrationsdæmpere findes i en lang række af de maskiner, motorer og pumper samt andet teknisk udstyr med bevægelige, roterende eller pulserende dele, som vi i forvejen leverer pakninger og tætninger til, så det giver rigtig god mening at inkludere dem i vores eksisterende sortiment – og samtidig åbner det op for helt nye muligheder for at byde ind på sager, hvor vi førhen ikke har kunnet være med”, forklarer Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv

Vi har altid et stort varelager, så 98 % af alle ordrer leveres til kunderne dagen efter, de er bestilt. Find yderligere informationer på vores hjemmeside, eller kontakt vores kundeservice  og få hjælp med det samme.