Tætningsspecialist
med over 120.000 forskellige varenumre

Stor viden og knowhow
- din sikkerhed for kompetent vejledning  

Specialister i standard- og specialtætninger 

Siden 1979 har Carsten Holm A/S forhandlet og produceret standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer til brug i de mest krævende miljøer i en lang række industrier i Danmark og udlandet. Vi leverer alt fra enkelte tætninger til maskinreparation, prototyper til udviklingsprojekter, til tusindvis af pakninger til større OEM-kunder – alle i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.


Fra drøm til virkelighed 

Historien om Carsten Holm A/S startede for ca. 40 år siden, da den dengang 27 årige Carsten Holm, havde en iværksætterdrøm. Hjemme fra privatadressen begyndte han at købe og sælge tætninger og pakninger. Med årene udviklede den fynske iværksætterdrøm sig til den internationale virksomhed, den er i dag med lokaltioner i både Danmark og Kina. Den positive udvikling har gennem tiden krævet flere udvidelser på grund af pladsmangel, men med det nye 3200 m2 store domicil fra 2017 er der plads til at udfolde sig yderligere. I dag er det anden generation, sønnen Ulrik Holm, der står i spidsen for Carsten Holm A/S. 


Korrekt dag til dag levering

Med et produktprogram, der omfatter flere end 120.000 varenumre, et nyt fuldautomatisk lager og de mest almindelige råmaterialer til alle typer pakninger på lager, er vi i stand til at levere 98 % af alle ordrer fra dag til dag. Samtlige varer hos Carsten Holm A/S er forsynet med stregkoder, hvilket er med til at minimere fejlleverancer.
Vores store viden og knowhow fra markedet bruger vi til at skabe langsigtede og værdifulde løsninger for vores kunder – vi er din sikkerhed for kompetent rådgivning.

 

ØNSKER DU TILBUD?

Udfyld hvilket produkt, materiale, antal du ønsker tilbud på, samt din e-mail eller tlf. - så kontakter vi dig hurtigst muligt.