Kvalitetssikring: Dokumentation og sporbarhed 
 

Arbejder du i en branche, hvor sikkerhed, dokumentation og sporbarhed er et krav – selv ned i de allermindste detaljer? Det hjælper vi dig også med hos Carsten Holm A/S.

Dokumentation og sporbarhed giver tryghed

Høj kvalitet i alle komponenter er vigtigt i alle brancher. Men i visse brancher, som for eksempel medicinal-, fødevare- og energisektoren, er virksomhederne underlagt strege lovkrav i forhold til sporbarhed og dokumentation.

Hos Carsten Holm A/S ved vi, at der er gode grunde til det store fokus på sikkerheden – for en lækage kan få alvorlige konsekvenser, både økonomiske og menneskelige. Derfor leverer vi tætninger og pakninger, der passer specifikt til lige præcis din produktion, og i en kvalitet, der opfylder alle krav. Hvis du har brug for det, leverer vi naturligvis også både kvalitetskontrol, dokumentation og sporbarhed.


QC - kvalitetskontrol

Hos Carsten Holm A/S har vi en intern kvalitetsafdeling med avanceret måleudstyr til kvalitetssikring af både indkøbte og egenproducerede varer.
Alt efter, hvad du har brug for af dokumentation og sporbarhed, kan vi hjælpe dig med:

  • Kontrolrapporter – fuld kontrol eller stikprøvemåling af indkøbte og egenproducerede varer
  •  Målerapporter – fuld kontrol eller intervalvis måling af indkøbte og egenproducerede varer
  • Specifik dokumentation; nummerering og fuld sporbarhed helt tilbage til vare- eller materialeleverandøren
  • Reverse engineering
  • Intern kvalitetssikring, både indgangs- og udgangskontrol

 

Vores kvalitetsafdeling benytter Qdas-software, der sikrer, at kontrol og dokumentation kan tilpasses dine ønsker og behov. I opmålingsprocessen benytter vi blandt andet GOM-inspektion (2D-måling) og Atos Core-3D-scanning. Sidstnævnte betyder, at vi til hver en tid kan genskabe alle tætningerne, uden vi har det fysiske emne.

 

QA - ISO-certificering

Carsten Holm A/S er certificeret efter kvalitetsstyringsstandarden ISO-9001:2015. Det betyder, at vi har evalueret, effektiviseret og løbende udvikler vores processer for at sikre høj kvalitet og sikkerhed – læs mere her. Vi kan derfor levere den nødvendige procesdokumentation, der opfylder kravene i de gældende nationale og internationale standarder.

 

Få hjælp til kvalitetssikring og dokumentation

Er du i tvivl om, præcis hvilken dokumentation, der er påkrævet? Så kontakt vores t, som gerne hjælper med vejledning og uddybning af de enkelte typer af kontrol og dokumentation.

 

 

ØNSKER DU TILBUD?

Udfyld hvilket produkt, materiale, antal du ønsker tilbud på, samt din e-mail eller tlf. - så kontakter vi dig hurtigst muligt.