Teknisk support
- få hjælp til komplekse pakningsløsninger

Har du anvendelsestekniske spørgsmål eller brug for afklaring af materialevalg, dimensionering og design? Så kan du altid hente hjælp hos vores tekniske supportmedarbejdere, som har stor erfaring og viden om tætninger og deres anvendelse, uanset om det er produkternes sammensætning eller egnethed til specifikke opgaver. 


Selvom vi har over 135.000 varenumre i vores standardproduktprogram, oplever vi ofte, at der er brug for skræddersyede løsninger. I disse tilfælde kan vi sætte vores tekniske supportmedarbejdere på opgaven med at fremstille en specialløsning, der passer til jeres specifikke behov og krav.
 

Sammen finder vi den rette pakningssløsning

Vores medarbejdere i teknisk support har mange års erfaring i at fremstille kundespecifikke pakningsløsninger i tæt samarbejde med store og små danske virksomheder. Deres brede og dybe viden om både produkter og materialer betyder, at de hurtigt forstår problemstillingerne og kan komme med konkrete løsningsforslag. De kan blandt andet hjælpe med:

  • Anvendelsestekniske spørgsmål
  • Valg af den optimale tætning til formålet
  • Vejledning om materialevalg
  • Rentegning af tætninger i 3D
  • Fremstilling af prototyper
  • Kvalitetskontrol og dokumentation


Vores fleksible tilbud spænder fra genskabelse af et fysisk eksemplar af en ukendt tætningsmodel til komplet fremstilling af en helt ny løsning i tæt samarbejde med jeres udviklingsafdeling. 
 

Korte leveringstider 

Da vi har et stort råvarelager, kan vi hurtigt fremstille både små og store serier af standardpakninger, komplekse specialtætninger og prototyper efter mål
 

Mulighed for opmåling og dokumentation  

Efter behov og ønske kan vi også tilbyde kontrolmåling på Carsten Holm Sealing Solutions' egne målemaskiner, inden tætningerne sættes i produktion. 

 

ØNSKER DU TILBUD?

Udfyld hvilket produkt, materiale, antal du ønsker tilbud på, samt din e-mail eller tlf. - så kontakter vi dig hurtigst muligt.