Kundetilpassede pakninger og tætninger
- produceret efter mål

Har du en udfordring med en tætningsløsning, hvor vores standardtætninger og -sortiment ikke rækker, så fortvivl ikke. Vi har mange års erfaring med at fremstille kundetilpassede tætningsløsninger og kan hjælpe dig med både vejledning, tegninger og meget mere.


Tekniske og økonomiske fordele

Kundetilpassede tætningsløsninger kan være både teknisk og økonomisk fordelagtige for alle typer af virksomheder, uanset om du beskæftiger dig med service, udvikling og vedligeholdelse eller du er OEM-kunde. I nogle situationer er det både nemmere og hurtigere, at vi producerer tætningen selv, end at vi skal bestille den hjem fra vores leverandører. Det sparer dig for både kostbar tid og penge. 
Med en kundetilpasset løsning får du samtidig en tætning, der er tilpasset lige præcis din applikation, så arbejdet hurtigt kan genoptages. 
 

 

 

 

Moderne produktionsfaciliteter

Vores produktprogram tæller i dag over 120.000 varenumre. En stor del er standardvarer, der findes i alle almindelige størrelser og typer, mens andre specialfremstilles i vores moderne produktionsfaciliteter i Ringe.

Vi råder over en topmoderne og højteknologisk maskinpark med de nyeste typer af CNC-maskiner, der er udviklet specielt til paknings- og tætningsproduktion. Med vores nuværende maskinpark (seks CNC-maskiner) kan vi producere tætninger i mange materialetyper fra helt små til meget store diametre.
 

Stort råvarelager 

Vi ligger inde med et omfattende udvalg af de mest almindelige råvarer, så vi kan producere langt de fleste typer pakninger og tætninger inden for kort tid.

Fleksibel og hurtig produktion 

Takket være vores topmoderne maskinpark kan vi hurtigt fremstille både små og store serier af standardtætninger, komplekse specialtætninger og prototyper efter mål.  Uanset om du står og mangler en standardtætning, som vi ikke har på lager, eller om du skal have udviklet en specialløsning, så kan vi i produktionen tilbyde følgende: 

  • Et stort udvalg af råmaterialer
  • Produktion af alt fra små til helt store seriestørrelser
  • Fremstilling af tætninger med diametre op til 1.850 mm
  • QC – kvalitetskontrol
  • Stor viden og erfaring
  • Højt serviceniveau
  • Hurtig og sikker levering

 

Få hjælp af vores tekniske support

Hvis du har spørgsmål om tætningsegenskaber, materialevalg eller andet, så har du mulighed for at hente kompetent hjælp hos medarbejderne i teknisk support. De har alle et stort produkt- og materialekendskab, så de kan hjælpe og vejlede om selv de mest komplicere tætningsløsninger.


Spørgsmål?

Har du en akut udfordring med en tætningsløsning, eller har du brug for uddybende informationer om tilgængelige lagerførte råmaterialer?  Så kontakt os; vi sidder klar til at give dig professionel sparring om komplekse eller akutte tætningsproblemer.