Stor viden og knowhow
- din sikkerhed for kompetent rådgivning 

Siden 1979 har Carsten Holm A/S udviklet, produceret og markedsført såvel standard- som specialpakninger og -tætninger til hydrauliske og pneumatiske applikationer til yderst konkurrencedygtige priser til en lang række industrier i både Danmark og udlandet.

Gennem årene har Carsten Holm A/S opbygget et stort kendskab til markedet - en viden og erfaring som vi bruger til at skabe langsigtede og værdiskabende løsninger for vores kunder.
 
Hos Carsten Holm A/S er engagement, knowhow, erfaring, fleksibilitet og ikke mindst hurtig levering nøgleord, som gør Carsten Holm A/S til en attraktiv samarbejdspartner. En samarbejdspartner, der konstant er i udvikling for at imødekomme
kundernes ønsker og behov.

DAG TIL DAG LEVERING
Med et produktprogram, der omfatter mere end end 80.000 varenumre og  de mest almindelige råmaterialer til alle typer pakninger på lager, er vi som regel i stand til at levere fra dag tl dag. Alle vores varer er forsynet med stregkoder og plukkes fuld automatisk i vores lagertårn. Dette øger plukkefrekvensen og reducerer risikoen for fejl leverancer. Vi leverer 98% af alle vores ordrer fra dag til dag.