Få overblik over de seneste nyheder
fra Carsten Holm A/S
 

Nyheder
-fra vores verden... 

 

Stabil og dygtig medarbejder fylder 70 år

Selvom vi i CARSTEN HOLM A/S historisk set har været gode til at fastholde vores kernemedarbejdere, er det ikke hverdagskost. at vi kan fejre 70-års fødselsdage i virksomheden. Men i dag – den 2. april 2020 – kan Mogens Jensen, som har været i firmaet i 19 år, fejre sin 70-års fødselsdag. Han har været en stor kapacitet i virksomheden igennem alle årene.
 

19 år i virksomheden 

Mogens blev ansat i CARSTEN HOLM A/S i 2001 og havde de første 3 år ansvaret for at opbygge og udvikle virksomhedens salg igennem forhandlere, før han blev salgschef; en stilling, som han havde i 14 år. I løbet af de 17 år er virksomheden vokset fra en håndfuld medarbejdere til i dag at tælle 33 medarbejdere i Danmark og 10 i Kina. Vi er også gået fra udelukkende at være en lokal aktør til at være global leverandør af tætninger og pakninger, og det er i høj grad også Mogens’ fortjeneste. Han har gennem alle årene været meget passioneret og visionær i sit arbejde og sit ønske om at udvikle virksomheden.

De seneste 2 år har Mogens været General Manager i vores kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions LTD i Suzhou i Kina. Mogens står for alt, lige fra udvikling og salg til selve driften af selskabet. Vores aktiviteter i Kina består af salg af pakninger og tætninger til europæiske og kinesiske kunder, der ønsker en høj europæisk kvalitet. Vi har ingen produktion i Kina.
 

Aktiv fritid 

Udover at Mogens har brugt rigtigt mange timer hos os, er han også en særdeles flittig og aktiv mand i sin fritid. Han har et lille landsted i Bøsøre på Østfyn, som han bruger meget tid på løbende at vedligeholde, så alting står pænt og er i orden. Derudover er Mogens også glad for sport. Han både løber, cykler og ror lidt i sin hjemmelavede grønlænderkajak, når ellers tiden og vejret er til det. Derudover har Mogens to voksne børn og tre børnebørn, så han har mange ting at bruge sin tid på, når han på et tidspunkt vælger at trække sig tilbage.

 

Et KÆMPE tillykke med fødselsdagen til Mogens og tak for de mange år i firmaet