Få overblik over de seneste nyheder
fra Carsten Holm A/S
 

Nyheder
-fra vores verden... 

 

Udvidelse af teamet i Kvalitetsafdelingen

Vi har travlt – og det betyder, at vi løbende udvider antallet af medarbejdere. Senest er det vores kvalitetsafdeling, der har fået glæde af en ny medarbejder, nemlig Louise Sachse.

Louise kommer med masser af erfaring fra efterhånden 30 år med kvalitetssikring, senest fra en lignende stilling hos AlmexA. Hos os er hendes hovedopgave at aflaste de øvrige medarbejdere i afdelingen, primært med at foretage opmålinger, 3D-scanninger, udarbejdelse af tegninger/dokumentation samt udvikling af kvalitetsledelsessystemet.


Et andet af Louises fokusområder er bæredygtighed, hvor hun i tæt samarbejde med kollegaerne blandt andet skal udarbejde processer til beregning og dokumentation af vores CO2-aftryk, både for produkterne og for vores virksomhed som helhed. Det er et vigtigt fælles projekt for os hos Carsten Holm A/S, fordi det skal bidrage til vores mål om en fremtidig miljøcertificering.


Privat bor hun i Odense, og hun har en datter på 20 år. Louise er med egne ord nærmest besat af Grækenland, og hun har en lejlighed på Peloponnes, hvor hun nyder at tilbringe ferierne.

Derudover er hun meget glad for musik og kan lide så godt som alle genrer. Hun er frivillig på Musikhuset Posten og går til livekoncerter så ofte som muligt.